Algemeen

Blijmakers #4

31 mei 2017

Vorige maand besloot ik even geen nieuwe Blijmakers te schrijven. Ik was op dat moment net gestopt met mijn werk, mocht je daar meer over willen lezen klik dan hier en mail mij voor het wachtwoord. Verder wil ik nu niet meer over dit onderwerp doorgaan. Want waar deuren dicht gaan, gaan er ook weer deuren open.

De afgelopen maand was het een vrij normale maand. Geen echte hoogte punten. Wel een soort dieptepunt rondom mijn hooikoorts. Op dit moment kunnen ze me helaas niet verder helpen omdat ik al alles krijg wat je kunt krijgen, en de wachtlijst voor de allergoloog is erg lang. Naja, ik zal het ook wel weer overleven en momenteel gaat het wel weer redelijk gelukkig * afkloppen*.

Maar ik wil nu de sfeer van dit terugkerend artikel niet verpesten, het moet hier gaan om Blijmakers. Dus vanaf nu ga ik alleen nog even de leuke dingen van afgelopen maand benoemen!

 • Er zat afgelopen week een heel klein pimpelmeesje in mijn tuin. Hij kon zich niet redden. Wij hebben een nestje gehad, maar deze kon niet goed uitvliegen. Het was wel even een gedoe om bij de dierenambulance terecht te komen, maar ze kwamen deze kleine schat gelukkig halen. De man vertelde dat ze de hele dag allemaal kleine vogels hebben gered die niet zelf verder konden. Ik hoop dat jij ook de dierenambulance zou bellen als je een dier in nood ziet.
 • Ook ben ik bij een mooie expositie geweest waar o.a. Humberto Tan zijn fotowerk had hangen. Het waren echt plaatjes en de man zelf is echt een hele leuke inspirerende man. Hij gaf me ook de mooiste fotografie tip mee die ik ooit heb kunnen krijgen.
 • Ik heb ook een super leuke handletterworkshop gevolgd. Het was een hele leuke en leerzame avond. Hier schreef ik natuurlijk ook een blog over met het resultaat van die avond.

 • Ook heb ik al een paar mooie motorritjes met mijn lieve vriend er op zitten. Eindelijk kon de koffer op de motor en ik mee! Yayy!
 • Nu onze tuin af is, is het toch zo genieten daar! Het is heerlijk om daar te kunnen zitten. Ik zat er altijd al graag maar nu het af is, zit ik daar nog veel liever.
 • Ik heb heel wat uren achter de Sims gezeten. Met mijn nieuwe uitbreidingspakket was ik soms niet van de laptop weg te slaan…
 • Niet geheel onbelangrijk: mijn lieve diertjes maken me elke dag weer blij! <3
 • Iets wat mij ook heel blij maakt is de weersvoorspelling. Wat een weertje zeg! GENIETEN!!! (Ja, dat moet even met caps en 3 uitroeptekens…)

Wat maakte jou blij deze maand?

 

Only registered users can comment.

 1. toen ik nog bij mijn ouders woonde hebben we een tijdje een vinkje gehad die uit het nest gevallen was. De dierenambulance was er volgens mij nog voornamelijk in de grote steden, maar we hebben wel de dierenarts gebeld. Die heeft advies kunnen geven en zo hebben we het vogeltje zelf grootgebracht. Toen ze groot genoeg was is het gewoon uitgevlogen, maar ze is nog jarenlang regelmatig teruggekomen 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…‘Maar ik kan je geen korting geven hoor…’ – veggie updateMy Profile

 2. Heerlijk dit overzichtje! Wat leuk dat je een handletterworkshop hebt gevolgd! En yay voor Sims, ik word er zo vrolijk van als ik dat lees! En inderdaad dit weer is echt genieten en ook het weer wat gaat komen, woehoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge