Algemeen

Blijmakers #3

29 maart 2017

Maart is alweer bijna voorbij, de zomertijd is ingegaan en de eerste dagen in het zonnetje zitten heb ik ook gehad. Wat gaat het toch weer snel. Ik blijf het zeggen geloof ik. Inmiddels werk ik alweer een ruime maand bij een baas. Al heeft ziekte wat roet in het eten gegooid. Maar dat komt nu wel weer goed. Overigens niks met fibromyalgie hoor. Maar wil hier nu niet teveel over uit wijden, dit is namelijk een artikel met BLIJMAKERS, dus geen dingen die niet leuk zijn.

  • Whoehoe! Er is toch niks leukers dan het #echtepostiscool project? In de foto hierboven zie je een paar afbeeldingen van mijn gekregen pakje. Maar hier schreef ik natuurlijk ook uitgebreid een artikel over.
  • Ik heb heel wat leuke sieraden gemaakt deze maand. Waarvan de oorbellen op de collage hieronder. Deze zijn trouwens ook te bestellen! Ze kosten €5,- per paar, inclusief verzenden! Stuur mij een mailtje als je ook zulke vrolijke oorbellen wilt hebben.
  • Ook heb ik – wanneer dat kon – van de zon genoten. Niets is zo fijn als de lentezon, met het vrolijke gefluit van allerlei vogels op de achtergrond.
  • En ik schreef een artikel over mijn eerste twee werk weken. Het bevalt goed, maar wil je nog meer weten, dan moet je even dit artikel lezen.
  • Ik wilde het even een tijdje stilhouden. Maar nu durf ik het wel aan om het bekend te maken. We hebben een nieuw huisgenootje! Zie hieronder de meeste schattige hamster Elmo. De linkse foto hadden we heb net, en de middelste is van afgelopen week.

  • Ondanks dat ik ziek was, heb ik wel kunnen genieten van de 60ste verjaardag van mijn schoonvader. #blijmaker
  • Ik stuurde vriendinnetje Saskia een klein verrassinkje. Hopelijk viel het bij haar in de smaak!
  • Wat voor mij ook echt een blijmaker is deze maand, is het voldane gevoel wat ik heb na het werken. Dat bewijst maar weer hoe belangrijk het is dat je je nuttig kunt maken in de maatschappij.
  • Oja, voor ik het vergeet. Mijn blog heeft een hele kleine lay-out wijziging gehad. Het valt jullie wellicht niet eens op. Maar De achtergrondkleur heb ik van het witte afgehaald. Ik vond het te wit en te fel op mijn beeldscherm. Dit leest wat rustiger. Ook is het lettertype van de titels veranderd.

Het is een wat korte Blijmakers deze keer. Maar het ziek-zijn heeft mij twee weken plat gelegd. Misschien dat ik hierover nog een uitgebreid artikel wil schrijven. Maar daar moet ik nog even over nadenken.

Wat was jouw hoogtepunt afgelopen maand?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge