blijmakers
Algemeen

Blijmakers #11

2 april 2018

blijmakers

Het is alweer April! Hopelijk komt nu echt eens de lente, want ik heb het wel gezien met de kou eigenlijk. Maar dit is natuurlijk niet het artikel om in te klagen, maar juist de leuke momenten even te benoemen. Dus dat ga ik ook nu weer doen. Ik heb best wel wat leuke dingen voor je op een rij kunnen zetten.

 • Vriend en ik zijn héél spontaan een weekendje weg gegaan. Ik besloot toen ook maar gelijk offline te gaan en even zen te worden. Dat is wel gelukt! Ik schreef hier ook een artikel over.
 • Ik kreeg een goede beoordeling tijdens mijn functioneringsgesprek. Hoewel ik totaal niet zenuwachtig was en iets negatiefs had verwacht, is zo’n bevestiging wel fijn natuurlijk.
 • Ik heb een proefles op de motor gehad! Jawel, ik heb het echt gedaan. Ik moet bekennen dat dit niet zonder slag of stoot ging. Ik ben twee keer gevallen (alleen blauwe plekken dus niks aan de hand), maar wel daarna weer opgestapt. Nu maar hard sparen voor echte lessen 🙂
 • Ook zijn we met mijn schoonouders een dagje er op uit geweest. We zijn naar Woonboulevard Poortvliet geweest. En echt, als je er nog nooit bent geweest: ga er heen! We hebben er bijna (tja, de centen waren op maar anders…) een nieuw bed gekocht, maar we hebben wel een nieuwe bank. Die komt overigens pas na onze bruiloft, maar ik kijk er nu al naar uit! <3
 • We zijn ook nog een aantal keer heerlijk uiteten geweest. Dat was echt zo fijn. Zowel met z’n tweetjes als met onze ouders.
 • Ik kreeg mijn grootste bestelling op Etsy ooit! :O Ik ben er nog van aan het stuiteren, hihi!
 • Ook nam ik via Kruidvat na járen weer eens een abonnement op een tijdschrift. Ik heb gekozen voor de Vriendin. Ik moet er nog wel eventjes op wachten, maar ik ben benieuwd hoe ik dat ga vinden. Ik denk ook dat ik daar een artikel over ga schrijven!

Dat waren wel de echte hoogte punten deze maand. Maar ze waren erg fijn!

Q: Wat was jouw hoogtepunt van Maart?

Only registered users can comment.

 1. Tof hoor zo’n grote bestelling van je shop! En heerlijk dat weekendje weg. Wij zijn ook aan het kijken wanneer we weggaan weer eens naar CP. En kijk natuurlijk erg uit naar Oostenrijk.

  Mijn toffe momenten van maart? Ik werd 30, had een super fijne verjaardag<3 en we gingen onverwacht een avondje lachen bij Roue Verveer. Op naar een prachtig April!

  Fijne Maandag lieve Simone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge