blijmakers
Algemeen

Blijmakers #10

5 maart 2018

blijmakers

Een beetje laat, maar niet minder gemeend. Het maandelijks terugkerende artikel Blijmakers. Het heeft wel zo zijn reden waarom ik hiermee laat ben. We hadden helaas weer een tegenslag omtrent Budgie te verwerken. Het gaat momenteel niet zo heel erg goed. Het is zelfs maar afwachten of hij onze bruiloft wel haalt. Dat vind ik echt vreselijk… Dus vandaar dat ik niet eerder zin had om te kijken naar de positieve dingen deze maand. Maar dat ga ik nu wel doen. Lees je mee?

  • Ik heb mijn eerste maand werken bij mijn eerste échte baan er op zitten. Het is echt voorbij gevlogen. Ik heb het hier zó naar mijn zin!
  • Deze maand was ik héél erg blij met ons bad. Man, die had ik echt nodig met die kou. Ik had zoveel pijn. Gelukkig is het nu een stuk zachter!
  • Ook zijn we (vriend & ik) heerlijk uit eten geweest. Het werd sushi, want dat was alweer erg lang geleden.
  • Daarnaast heb ik KEI hard gewerkt aan een nieuwe sieraden collectie. Die staat tevens nu online!
  • Wat ook lang geleden was, dat ik naar de Ikea ben geweest. En mijn vriend ging ook nog eens vrijwillig mee. Was een erg gezellige dag!

Het is een extreem karig lijstje, maar helaas kan ik ook niet meer andere leuke dingen herinneren. Hopelijk is Maart een stuk positiever!

Only registered users can comment.

  1. Super naar om te horen mop<3 Je weet me te vinden he?!
    Ik hoop dat het aan de beterende hand gaat worden met hem..

    En fijn te horen dat het op je werk zo tof is, heb je ook zeker verdiend!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge