Blog

Best gelezen artikelen van 2017

27 december 2017

Het is een cliché blog, maar toch ga ik er dit jaar aan meedoen. Ondanks dat ik niet heel veel geblogd heb, wil ik wel stil staan bij mijn blogposts van het afgelopen jaar. Het jaar is nog niet helemaal voorbij. Maar het is wel een beetje de week van de lijstjes – als in wat hebben we gedaan, hoogtepunten en (goede) voornemens -. Welke artikelen werden er nu het meest gelezen? Ik heb er een aantal voor je op een rij gezet.

5. Mijn reisverslag over Rhodos

Hoewel dit artikel niet van dit jaar is, staat deze wel in de top 5. Wellicht komt dat door de vele foto’s die ik heb toegevoegd? Ik vind namelijk een reisartikel leuk als er véél foto’s in zitten. Voor mij zegt dat ook zoveel. En maakt mij nog nieuwsgieriger naar hoe het echt is.

4. Waar koop ik mijn kaarten voor Postcrossing?

Ook al een heel oud artikel, maar ik zag hem vaak voorbij komen in mijn statistieken. Hoewel ik allang niet meer aan Postcrossing doe, blijft dit dus nog wel een veel gelezen en gezocht artikel. Erg leuk om te zien dat dit nog steeds zo in trek is. Jammer genoeg vind ik de postzegels nu echt te duur.

3. Fibromyalgie en CBD-olie

Wanneer ik wat nieuws uit probeer omtrent Fibromyalgie, dan deel ik graag mijn mening en ervaring. Zo ook de keer dat ik CBD-olie voor langere periode had geprobeerd. Mijn blog is natuurlijk ook begonnen door mijn diagnose, dus deze rode draad zal er altijd een beetje in blijven. Wil je weten hoe CBD-olie bij mij heeft uitgepakt? Lees gerust eens het artikel!

2. Hoe vind je een penvriendin?

Weer zo’n artikel wat ik regelmatig voorbij zag komen in mijn statistieken en zoekopdrachten. Ik moet zeggen dat ik me dan wel vereerd voel wanneer zo’n oud artikel nog steeds naar boven komt drijven. In dit artikel vertel ik vooral hoe je aan een penvriendin kunt komen. Grappig genoeg kreeg ik via dit artikel ook berichten van mensen die graag willen pennen met iemand. Echter was dat niet de achterliggende gedachten van dit artikel. Heb jij wel eens een penvriendin gehad?

1. B12 injecties bij Fibromyalgie

Hoewel ik had verwacht dat dit mijn aankondiging van het aanzoek van mijn vriend zou zijn, was dit tot mijn verbazing mijn ervaring over de B12 injecties welke ik nu al bijna 1,5 jaar krijg. Dit artikel werd ook nog eens gedeeld op een Facebookpagina over Fibromyalgie. En hoewel de meningen over dit middel zijn verdeeld, ben ik nog steeds tot de dag van vandaag heel blij dat ik hiermee ben begonnen.

Q: Welk artikel is jou het meest bijgebleven?

Only registered users can comment.

 1. Leuk om je overzichtje te zien 🙂
  Ik kende, uiteraard alle artikelen al hihi.

  Ik vond het vooral tof wat gastartikelen op je blog te maken.
  Op naar een prachtig mooi blog(nieuw)jaar!

 2. Heel leuk om te zien welke artikelen bij jou het meest gelezen zijn. Grappig hoe dat dan soms heel andere artikelen zijn dan je zelf verwacht. Bij mij zijn het ook de shoplogs (die ik echt sporadisch plaats) die het meest zijn gelezen, terwijl dat volgens mij niet echt weerspiegelt waar ik over blog, haha. Wel heel interessant om te zien!
  Romy onlangs geplaatst…Hoe zit het met mijn doelen voor 2017?My Profile

  1. Nee, klopt. Bij mij weerspiegelt dat ook niet helemaal. De meeste blogs zijn ook uit (een ver) verleden. Maar toch wel grappig om te zien dat ze nog steeds zoveel gelezen worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge