netflix
Netflix

Bekeken op Netflix #9

17 januari 2018

netflix

Alweer het 9e artikel wat ik schrijf over mijn bekeken films en series op Netflix. Ik heb vooral dit keer mezelf enorm verrast met wat voor films en series ik momenteel erg interessant vind. Wil jij weten waar je mij voor wakker mag maken? Lees dan snel verder!

The Bridge

Afbeeldingsresultaat voor the bridge
Bron

Door Saskia ben ik deze serie gaan kijken. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit echt een hele hele toffe serie vind. Ontzettend spannend, van begin tot eind. Ik kan niet wachten tot een nieuw seizoen, want ik heb inmiddels alle seizoenen al gezien.

Cijfer: 9

Homeland

Afbeeldingsresultaat voor homeland
Bron

Door een collega op mijn vorige werk werd ik gewezen op deze serie. Het eerste seizoen moest je echt doorbijten vond ik. Echter ben ik (correctie: we) bij seizoen 4 en vind ik de spanning er nu een beetje af en soms zelfs wat saai. Hopelijk komt de spanning snel terug, anders ben ik bang dat ik ga afhaken…

Cijfer: 7 (nog steeds)

Designated Survivior


Bron

Een serie die ik pas net aan het kijken ben. Ik heb de laatste tijd wel echt iets met zulk soort films en ook dus series. Het begin was enorm – echt enorm – spannend. Nu is het wel wat afgezwakt, maar er zijn nog zeker spannende momenten. Daarnaast is dit niet per se een serie wat constant spannend hoeft te zijn, het is ook een hele interessante serie.

Cijfer: 7,5

 

Deze keer heb ik eigenlijk helemaal geen films meer gekeken, maar alleen maar series zie ik nu. Wordt dus toch wel weer eens tijd voor een toffe film. Als je een tip hebt, let me know!
Wat ook opvalt is het genre waarin ik kijk. Ik geloof dat ik echt mijn perfecte genre heb ontdekt en inmiddels lees ik ook boeken in dit genre. Super interessant!

Q: Welke film of serie heb jij voor het laatst gekeken?

Only registered users can comment.

  1. Homeland heb ik wel gekeken, maar nooit afgekeken. Na seizoen 3 vond ik het inderdaad tegen vallen.. Dus ik herken jouw mening! Ik ben heel benieuwd naar the Bridge. Denk dat ‘Broadchurch’ ook een aanrader is voor jou!

  2. Ja The Bridge.. Ik heb alles HELAAS al gekeken.
    Ik ben nu bezig met Border Town/Sorjonen .. Ook wel echt een vette serie.
    Daarna wil ik starten met een andere serie, ik denk Homeland. Ben er erg nieuwsgierig naar.

  3. Ik kende deze nog niet, klinken wel erg interessant! Mijn voornemen voor 2018 is om meer boeken te gaan lezen en minder series te kijken. Ik ben nu wel nog een serie aan het afkijken (Gran Hotel, echt een aanrader), ik hoef nog maar een paar afleveringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge