Netflix

Bekeken op Netflix #8

28 augustus 2017

Het is alweer even geleden dat ik een update maakte van al mijn bekeken films en series op Netflix. De laatste komt uit juni… Dus ik vind dat het eigenlijk wel weer eens tijd word voor een nieuwe. Wat heb ik allemaal gezien? Welke zijn nieuw en wat vind ik daar (tot nu toe) van? Je leest het in dit artikel!

Crossing Lines

Afbeeldingsresultaat voor crossing linesBron

De serie begon zó goed. Het greep me meteen. Zo erg dat ik overtuigd was dat ik mijn vriend hier ook blij mee zou maken. En dat klopte inderdaad. Maar aan het eind van seizoen 2 gebeurde er iets, waardoor seizoen 3 zo anders is… Helaas zijn we bij de eerste of tweede aflevering van het derde seizoen gestopt.

Cijfer: 7

Homeland

Afbeeldingsresultaat voor homeland

Bron

Ik was er al even aan begonnen, maar wist eigenlijk niet zo goed of ik het leuk vond. Op aanraden van mijn collega moest ik even doorzetten. Samen met mijn vriend hebben we inmiddels al een aantal afleveringen gekeken. Ik vind overigens persoonlijk het verhaal tot nu toe erg langdradig (zit in het eerste seizoen ergens). Dat maakt het wel lastig om het vol te houden. Op het moment heb ik de serie even naast me neer gelegd. Misschien pak ik hem binnenkort weer eens op.

Cijfer: 7 (tot zover ik kan oordelen)

The Bridge

Afbeeldingsresultaat voor the bridgeBron

Deze serie zag ik bij Saskia voorbij komen op haar Instagram en blog. Ik dacht: deze moet ik zien. En dat heb ik goed gedacht. Wat een vette serie! Hier word ik echt heel erg blij van. Het is een Scandinavische serie en ik ben nu al heilig overtuigd dat ik ook boeken moet gaan lezen van Scandinavische schrijvers. Wat is dit een goed verhaal!

Cijfer: 8,5

 

Toscaanse Bruiloft

Afbeeldingsresultaat voor toscaanse bruiloft posterBron

Deze film al voor de zoveelste keer gezien. Een film waarbij je lekker niet hoeft na te denken maar niet cijferwaardig. 😛

Dance-Off

Afbeeldingsresultaat voor dance offBron

Ik ben best wel fan (geweest) van de films van Step Up. Ik heb ze dan ook allemaal al gezien. Ik vind het zo mooi hoe ze kunnen dansen. Ik zou het zelf ook wel willen. Maar helaas ben ik niet zo soepel, haha! Ik kwam deze film tegen en besloot hem maar eens te kijken. Helaas was dit niks bij een Step Up film. Hij kijkt wel weg, maar dat is het ook wel.

Cijfer: 5,5

Only registered users can comment.

  1. Leuk om te zien wat je hebt bekeken. The Bridge is echt zo tof, zo jammer dat ik alle seizoenen al heb gezien. Crossing Lines was inderdaad, ondanks dat ik het heb afgekeken een drama na S2, zo jammer want het was zeker wel een toffe serie om te kijken. Ik ben nu met BorderTown begonnen, ook wel tof maar weinig afleveringen. Zit er alweer bijna doorheen. Ook zo’n lekkere buitenlandse serie… Homeland staat nog ook nop mijn To Watch lijstje, ben erg benieuwd wat ik ervan ga vinden.

    Ik blijf erbij: The Fall is echt de meest geweldige serie ooit op Netflix, echter moet je er wel van houden. Kan niet wachten op S3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge