Netflix

Bekeken op Netflix #7

12 juni 2017

Het is echt een tijd geleden dat ik een artikel schreef over de films en series die ik heb bekeken op Netflix. Sterker nog, ik had een paar maanden even geen abonnement. Dit was vooral de periode toen er nog geen nieuwe Pretty Little Liars uit was. Nu het laatste seizoen uit is, ben ik weer blij dat ik Netflix heb. Stiekem had ik het toch wel gemist.
We hebben nu weer een paar maanden Netflix en ik heb dus weer het e.e.a. bekeken. Ben je benieuwd wat ik allemaal gezien heb? Lees dan even verder!

Scorpion

Bron

Deze serie volg ik nog steeds. In het vorige artikel schreef ik er ook een korte recensie over. Nog steeds ben ik lyrisch over deze serie en hij lijkt steeds spannender en gekker te worden. Deze bingenwatch ik echt!

Cijfer: 9 (nog steeds)


Girlboss

Afbeeldingsresultaat voor girlboss serie
Bron

Deze serie ben ik sinds kort gaan volgen. Maar als ik eerlijk ben heb een een beetje een haat-liefde-verhouding met deze serie. Soms weet ik niet goed wat ik moet met de hysterische Sophia. Wel vind ik het verhaal van het zijn van een girlboss wel weer heel erg leuk.

Cijfer: 6,5


Pretty Little Liars (seizoen 7)

Afbeeldingsresultaat voor pretty little liars
Bron

Het laatste seizoen is al even begonnen, maar nu komen ook langzaamaan ook de allerlaatste afleveringen online. Al moet ik bekennen, hoe grote fan ik ook was, zo leuk als de eerste 6 seizoenen vind ik het niet meer. Ik kijk het vooral omdat ik wel wil weten wie A.D. is. De rest laat ik even weg i.v.m. eventuele spoiler.

Ik ben dus eigenlijk een beetje teleurgesteld in dit seizoen. Ik krijg er een beetje een gevoel van dat het verhaal wordt afgeraffeld. En daarnaast heb ik gehoord dat er misschien ook nog een film kwam. Wat mij betreft gaat dat geen toegevoegde waarde hebben.

Cijfer: 7


True Memoirs of a International Assassin (Film)

Afbeeldingsresultaat voor True Memoirs of an International Assassin
Bron

Ons leek dit dus echt een hele leuke film. Maar ik weet eerlijk gezegd niet waarom dat dit een film is. Ik viel nog net niet in slaap en heb vooral moeten lachen omdat het zo slecht was. We hebben hem dan ook halverwege afgezet. Dit was echt een bummer…

Cijfer: 3


13 Reasons Why

Afbeeldingsresultaat voor 13 reasons why
Bron

Na alle enthousiasme moest ik ook wel een blik werpen op deze serie. Maar ik zal eerlijk zijn dat ik de eerste aflevering al niet eens heb afgekeken. Ik vond het gewoon helemaal niks. Later las ik ook nog negatieve verhalen over de serie, met name over mensen die bijvoorbeeld aanleg hebben voor depressies. Deze groep kan deze film volgens hen beter niet zien. Ik kan daar niet over oordelen, daarvoor heb ik te weinig gezien. Maar ik vind het wel een beetje apart.

Cijfer: –


 

Wat vind jij van 13 Reasons Why?

Only registered users can comment.

  1. Ik vond 13 Reasons Why erg indrukwekkend. Goed gefilmd vanuit het perspectief van de jeugd en daardoor ook realistisch. Ik kan me wel voorstellen dat hij erg intens is voor de jeugd door bijvoorbeeld de verkrachtingsscène. Maar misschien is het daardoor ook een eye opener.

  2. Ik ben zelf bezig met S3 van The Bridge en wij zijn samen begonnen aan The Blacklist, weer opnieuw. S1 hadden we al gezien maar ergens midden gestopt. Dus we pakken de draad weer op en gaan weer verder kijken. Wel leuk, vooral aangezien we geen gemeenschappelijke series hebben die we leuk vinden.

    Een echte aanrader vind ik nog steeds The Fall. GEWELDIGE serie, hoewel je wel ervan moet houden. Naast Criminal Minds en mijn favoriete serie (en dat zegt genoeg haha). 13 reasons Why spreekt me totaal niet aan en heb ik dus niet gezien. Denk ook niet dat ik hem ga kijken.

    1. Haha, ik vind het zelf eigenlijk wel meevallen. Soms heb ik echt van die dagen dat ik uren kan kijken. En dan kijk ik gelijk verschillende dingen. Ik kan niet één serie bingewatchen 😛

  3. 13 reasons why vond ik heel indrukwekkend. Wel heel heftig, maar bij de afleveringen waar verkrachting en zelfmoord in beeld komen zit wel een waarschuwing aan het begin. De rest van wat je hier noemt heb ik nog niet gezien, ik ben nu net begonnen met Once upon a time. Toevallig van de week hier ook over geschreven 🙂
    Jenn onlangs geplaatst…Gezien op NetflixMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge