Netflix

Bekeken op Netflix #6

16 augustus 2016

 

netflixHet is erg lang geleden dat ik weer eens een ‘Bekeken op Netflix’ schreef. Of terwijl: het is weer de hoogste tijd.
Ik geef toe dat het best stil is hier, maar ik doe mijn best naast 2 bedrijven.
Laten we maar beginnen met de films/series die ik de afgelopen tijd heb gezien. Oh, en nog een fact; ik ga ze nu ook een cijfer geven!


Bron

Scorpion (seizoen 1)
Hoewel ik, voor ik aan deze serie begon, eerst sceptisch was over deze serie, greep hij me vanaf het begin. Wat een spannende en leuke interessante serie. Het doet er voor mij niet toe of het wel of niet echt zou kunnen. Het is gewoon heel tof. Nu is het alleen wachten op seizoen 2. Ik weet dat ie ook op Veronica te zien is. Maar dat wist ik – helaas – te laat… Ze zijn nu al heel wat afleveringen verder.

Cijfer: 9Bron

Gilmore Girls (seizoen 1, aflevering 3)
Tja, wat zal ik zeggen? Oké, laat ik eerlijk zijn. Ik snap niet dat iedereen het een fantastische serie is. Ik kende de serie namelijk dan ook niet van vroeger. Ik vind het allemaal niet zo spannend wat er gebeurt. Tot nog toe. Ik weet ook niet of ik nog verder ga kijken.

Cijfer: 5,5Bron

So Undercover
Haha, eigenlijk is het te slecht voor woorden om deze film in de lijst te zetten. Maar ja ik heb deze film toch echt gezien en ook afgekeken. Het was meer voor een gebrek aan beter op dat moment en ik wilde toch wat. Om nou te zeggen dat het een goede film is? Nee. Om te zeggen dat het een lekkere hersenloze film is met chips (of oreo’s) op de bank? JA!

Cijfer: 6,5Bron

27 Dresses
Over deze film kan ik eigenlijk heel kort zijn. Ik vond het een geweldig leuke film! Precies wat ik leuk vind en waarmee ik mij prima kan vermaken.

Cijfer: 8Bron

Verliefd op Ibiza
Deze film heb ik al in de bios gezien. Ik vind hem lekker voor bijvoorbeeld de zondag avond. Niet hoeven nadenken en gewoon kijken. Oja, en niet te vergeten: de mooie Jan Kooijman!

Cijfer: 8Bron

Finding Nemo
Voordat we naar Finding Dory gingen heb ik samen met mijn vriend deze film ook nog gezien. We zijn het er vast allemaal wel over eens dat dit gewoon een ontzettende leuke film is.
En dat terwijl ik niet een mega animatiefilm fan ben (met uitzondering op deze en de Minions/Despicable Me), kan ik deze film gerust meerdere keren kijken!

Cijfer: 8,5


Welke zijn nieuw in mijn lijst?
– Save the last dance
– The Get Down (serie)
– De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween
– The Doover
– The Bucket List
– Hachi
– 8 Mile

Zoals je ziet erg veel nieuwe in mijn lijst. Ik heb ook kort geleden mijn lijst flink opgeschoond. Alles wat ik al had gezien en niet per se nog eens wilde zien heb ik er uit gehaald om het overzichtelijk te houden.

Welke film of serie zag jij voor het laatst? Hoeft niet per se van Netflix te zijn.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge