Algemeen | Netflix

Bekeken op Netflix #5

12 maart 2016

netflix

Sowieso moet ik mij even excuseren voor de enorme radiostilte op mijn blog. Ik heb het vorige week echt druk gehad met mijn werk, waardoor het bloggen er compleet bij in schoot. Deze week besloot ik even een beetje meer rust te pakken. En zo kwam er ook weer ruimte voor inspiratie voor mijn blog! Ik zag dat ik al een lange tijd geen artikel meer had geschreven over mijn films en series die ik op Netflix heb bekeken. Dus laten we daar maar eens mee beginnen…

Pretty Little Liars (seizoen 6 / aflevering 10): Ik heb echt al enorm veel gezien inmiddels. In een korte tijd heb ik zoveel achter elkaar gekeken. Het was ook zó spannend! De spanning lijkt er nu een beetje uit te zijn. Ik ben benieuwd of dat zo blijft, maar dat zal vast wel niet… Er duikt vast wel weer een creap op, ofzo.

Just Go With It
Eigenlijk kan ik kort hier over zijn. Ik vond de film niet zo boeiend. Wel heb ik hem helemaal afgekeken. Maar mijn vriend vond hem duidelijk leuker dan ik 😛

A Thousand Words
Dit was daarentegen wel een leuke film! Een leuke comedy om gewoon lekker onderuitgezakt op de bank te zitten kijken.

Bride Wars
Ooit had ik deze op dvd gebrand, maar hij deed het niet. Dus ik heb hem nooit kunnen zien helaas. Ik was zo blij dat ik hem op Netflix vond. Ik vond het dan ook een heerlijke film!

Babe
De film met het varkentje wat kan praten. Vroeger vond ik die film helemaal geweldig. Dus ik dacht dat dat wel leuk was om terug te zien. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem vrij snel weer af had gezet. Ik vond het begin vreselijk zielig en daarna vond ik er nog maar weinig aan. Hoe kon ik dat als kind nou leuk vinden?!

Welke zijn nieuw in mijn lijst?
– 27 dresses
– Valkyrie
– Life Unexpected
– Safe The Last Dance
– Costa!
– Free Willy (Jeugdsentiment!)

Welke films en/of series heb jij pas gezien?

Only registered users can comment.

  1. Ik zit nu in seizoen 2 van Pretty Little Liars. Maar heb er een haat/liefde verhouding me, haha. Ook een paar afleveringen Fuller House gekeken, voor het sentiment en het blijft best vermakelijk. Maar we zetten Netflix weer stop na deze (2e) maand. Te weinig waar voor het geld in ons geval.
    Tessa onlangs geplaatst…Top Twaalf: De Gelukkige MoederMy Profile

  2. Yes Bride Wars, heerlijke film 😀 Just Go With It vond ik wel grappig, maar ik kan ‘m me nu niet meer zo goed herinneren eigenlijk. PLL moet ik nodig weer gaan kijken, ik loop alweer een paar afleveringen achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge