Netflix

Bekeken op Netflix #4

14 augustus 2015

rp_netflix.jpg

Oepsie, het is wel erg lang geleden dat ik een Netflix-update gaf. Ik hoop dat ik het dan nu ook maar goed kan maken. Al moet ik ook bekennen dat ik er nu niet echt zoveel aan toe kom. Maar de slechtere dagen door fibromyalgie zijn wel weer goed voor Netflix-dagen, haha. Ach, laat ik er maar iets positiefs van maken, toch?
Goed, even to the point. Afgelopen tijd heb ik aardig wat bekeken. Maar er zijn toch wel een aantal films tegengevallen…

Pretty Little Liars: Oké, ik begin even hier mee. Ik werd helemaal gek van alle bloggers die deze serie volgen. Ik kon mij niet voorstellen dat dit nou leuk kon zijn. Maar zo’n dag dat ik eigenlijk mij alleen verplaats van de bank naar mijn bed – en andersom -, besloot ik mezelf eens te wagen aan deze serie. Ik heb pas de eerste afleveringen gezien en ben dan ook een echte newbie. Maar hij is AWESOME. Dus bij deze hoop ik dat ik het onbegrip weer heb rechtgezet. 🙂

Bad Teacher: Deze film heb ik geloof ik na een half uur uitgezet. Ik had er goede verwachtingen van omdat Cameron Diaz erin zit. Maar helaas werd ik erg teleurgesteld. Deze film is het niet voor mij. Jammer!

The Proposal: Ik heb deze film, toen hij niet uit kwam, in de bioscoop gezien. Hij blijft geweldig. Ik heb ‘m al zo vaak gezien. Maar krijg er gewoon geen genoeg van.

Grease: Ik kan hier bijna hetzelfde neerzetten als wat ik over The Proposal schrijf, alleen heb ik deze natuurlijk nog nooit in de bios kunnen zien. Ik vind het een heerlijke feel-good-film!

Ghost of Girlfriends Past: Deze film heb ik zelfs na 20 minuten al uitgezet. Gewoon. Niet. Kijken.

Voordat Ik Doodga: Ik zeg eerlijk ik heb ‘m nog niet afgekeken. En ik weet ook niet of ik dat nog ga doen. Als je wilt janken is dit dé film. Hij raakt me zó erg. Ik heb het boek ook nooit kunnen uitlezen, met dezelfde reden…

New Girl: Ook heb ik een tijd geleden nog wat van New Girl gekeken. Maar ik vind wel dat het een beetje teveel van hetzelfde is ofzo. Maar wel lekker luchtig en hersenloos voor de zondag bijvoorbeeld.

Nieuw toegevoegd aan mijn lijst:
– Babe
– Ciske de Rat
– The Boy in the Striped Pyamas
– The Other Woman
– The Princess Diaries 1 & 2
– Mean Girls
– Bride Wars

Welke film of serie heb jij voor het laatst gezien? En wat is jouw favoriet op Netflix? 

Only registered users can comment.

  1. Goed dat je toch bent begonnen aan Pretty Little Liars. Ik heb het zelf ook heel lang uitgesteld want het klonk zo standaard. Maar ondertussen ben ik helemaal bij en nogal verslaafd aan de serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge