Netflix

Bekeken op Netflix #3

9 maart 2015

image

Het is alweer een enorme tijd geleden dat ik een blog schreef over de laatste films en series die ik heb gezien op Netflix.
Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik Netflix een beetje uit het ook verloren was. Ik was (en dat ben ik nog steeds) druk met van alles en nog wat. Het schoot er gewoon een beetje bij in. En dus deze blog ook.

Maar genoeg gepraat, deze films heb ik de afgelopen gezien.

– De kleine zeemeermin. Een jeugdsentiment en ik hou ervan. En het stomme is dat ik zelfs op mijn 26ste nog een brok in mijn keel krijg als Ursula Ariel te pakken heeft… 🙁
– Bambi. Nog een jeugdsentiment. Ik was aardig op dreef wat dat betreft, maar het is ook zo leuk! Bambi was leuk om weer eens te zien, ookal kennis bijna heel het dialoog uit mijn hoofd. :p
– Guess who. Deze film was nieuw voor me. En eigenlijk weet ik nog niet zo goed wat ik ervan vinden moet. Ik kon de grappen niet helemaal vatten, jammergenoeg.
– The bounty hunter. Ik vind het een leuke film. Heb hem dan ook al een paar keer eerder gezien.
– Avan Almighty. Briljante film die ik ook al te vaak heb gezien. Hij blijft leuk.

Ook staat mijn lijst met nog te kijken films goed vol. Zo wil ik o.a. de verfilming van het boek Voor Ik Doodga graag zien. Al ben ik bang dat ik net als bij het boek niet erg ver kom. The boy in the striped pajama staat ook hoog op het lijstje, maar vanwege dezelfde reden als hierboven nog niet eerder gekeken. Ik heb gelukkig ook nog genoeg luchtige films op mijn lijst staan. Dus dat komt vast helemaal goed!


Welke film heb jij voor het laatst gezien?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge