Netflix

Bekeken op Netflix #2

17 juli 2014

netflix

Het is weer een hele tijd geleden dat ik een blogje schreef over mijn bekeken films en series op Netflix. Maar het heeft wel een beetje een reden, want het is er af en toe wel een beetje bij ingeschoten om een filmpje te kijken. Maar voor nu heb ik weinig excuus meer om geen film te kijken. Want ik heb de Chromecast aangeschaft, zodat ik de films ook op mijn tv kan kijken. Ik kan je zeggen: Dat is een stuk fijner dan op je laptop!

Goed ik dwaal af, want eigenlijk zou ik alleen vertellen welke films ik intussen gezien heb. Dus laat ik dat dan nu maar eens gaan doen!

– Did you hear about the morgans? Dit vind ik echt een hele leuke film. Ik kende hem al, maar het was niet erg om hem nog eens te kijken.
– Body Language. Ik ben niet zo enthousiast over deze film. Ik heb hem halverwege uitgezet, helaas.
– Magic Mike. Wel afgekeken, maar echt heel erg leuk vond ik hem niet. Dat viel me wel tegen, omdat ik er veel goede verhalen over had gehoord/gelezen.
– Dirty Dancing : Havana Nights. Ook deze ken ik al, heb hem zelfs op dvd. Maar zo via Netflix is het sneller (ik moet hem dan echt onder het stof vandaan toveren). Het was echt weer leuk deze film te zien!
– The Bounty Hunter. Deze film kende ik ook al. Maar hij is zo leuk!
– Shallow Hal. Een leuke romantische comedy die perfect in deze tijd past. Gaat over schoonheid die van binnen zit.

Het zijn dus lang niet zoveel films als ik had gehoopt. Maar vanaf nu ga ik gewoon meer films kijken! Ook heb ik al veel gelezen en gehoord over Orange Is The New Black. Ik heb zelf nog niets gezien van de serie, maar mijn vriendin die drukte op mijn hart dat ik het móést gaan zien. Dus vooruit, ik ga me daar ook aan wagen!

Heb jij nog leuke film of serie tips op Netflix?

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge