Netflix

Bekeken films van de afgelopen weken

21 april 2014

netflixBron

Ik heb alweer bijna een maandje Netflix. Oh en ik ben nog steeds zo enthousiast.
Inmiddels heb ik ook medeverslaafden om mij heen (Mijn vader onder andere. Die is er niet meer achter weg te slaan. Beetje sneu voor mijn moeder..). Goed, ik ben dus verslaafd. Ja, dat zei ik al. Ik blijf hierin een beetje hangen, dus even verder op wat ik nu echt wil zeggen.

Laatst had ik een wishlist gemaakt van films en series die ik wilde gaan kijken (klik!). Daar heb ik er natuurlijk weer een paar (of moet ik zeggen aantal?) van gezien. Ik kan er dus weer een aantal van mijn lijstje afstrepen!
De volgende heb ik inmiddels gezien:

  • Gossip Girl (seizoen 1, jep, ik loop nog steeds gigantisch achter. Hoe haal ik dit in?!)
  • George uit de Jungle (jeugdsentiment, altijd leuk)
  • De Kleine Zeemeermin (Ik heb me echt rot gelachen om deze film. Ik vond Sabastiaan ineens gruwelijk hilarisch…)
  • The Switch
  • Never Been Kissed
  • Mr. Bean (serie, maar nog niet het hele seizoen gezien. Het begon mij te vervelen. En toch vond ik het vroeger echt fantastisch… Tijden veranderen kennelijk)
  • Cyberbully

Maar mijn lijstje met films die ik nog moet kijken is er niet kleiner op geworden, haha. Ik blijf maar films (oh, en series ook wel) toevoegen. Maar die heb je nooit genoeg in je lijst staan toch?

Heb jij nog leuke tips van films en series op Netflix?

Only registered users can comment.

  1. Gossip girl vind ik ook heel leuk en ik loop ook achter, dus het geeft niet;) The walking dead vind ik zelf een aanrader, net als new girl en true blood. Netflix is ook wel wat voor mij maar je moet met creditcard betalen en die heb ik niet:(
    Yvonne onlangs geplaatst…Weekly Food Post #6My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge