New In

NEW IN: Bagsac shopper van Duifhuizen Tassen en Koffers

23 november 2016

img_0695

Ik hou van tassen. En tassen houden van mij. En daarom kan ik er dan ook nooit genoeg van hebben. Mijn vriend vroeg zelfs of er misschien een speciale kast moest kopen voor ‘al mijn tassen’. Nou ja, dat is op zich niet zo’n verkeerd idee. Aangezien er zoveel leuke zijn en zoals ik al zei: een vrouw heeft nóóit genoeg tassen.

Toen Duifhuizen tassen & koffers mij benaderde om dit artikel voor ze te schrijven, kon ik dan ook niet anders dan meedoen aan deze leuke samenwerking.
Ze hebben echt zoveel keus. Dat het best lastig was om de leukste items uit te zoeken voor de kerst. Maar toch heb ik een selectie weten te maken. En uit die selectie kwam dan ook mijn favoriet.

img_0693

Mijn oog viel (onder andere) op deze shopper van Bagsac. Ze hebben deze ook in andere kleuren, maar ik wil in de winter graag een zwarte tas. Dus ja, dan wordt het een zwarte tas natuurlijk.
Wat het fijne is aan deze tas, is dat het echt zóveel vakjes heeft maar toch niet mega groot is. Ik kan dus heel mijn hebben en houden meenemen in een niet al te grote tas. Dat is nog eens mooi meegenomen.
Daarnaast vind ik het fijn als een tas een lang hengsel heeft, want ik vind korte hengsels een stuk minder handig. Vaak glijden die tassen van mijn schouders af.
Dit ideale kerstcadeautje aan mezelf zal niet op mij wachten onder de boom. Ik heb hem natuurlijk meteen in gebruik genomen. Maar ach, je mag jezelf toch ook wel eens verwennen met een vervroegd kerstcadeau?!

Deze tas van Bagsac vindt je voor €64,95 in de shop van Duifhuizen tassen & koffers.

Hoeveel tassen heb jij (in je kast liggen)?

 

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking

Only registered users can comment.

  1. Wat leuk dat je een tas mocht uitzoeken! Ik heb niet zoveel tassen, ik houd het vaak maar onhandig. 🙂 Een tas voor mee naar het werk, een kleinere tas als ik naar het dorp ga en dan heb ik nog een rugzak. 🙂 Haha
    Inge onlangs geplaatst…Knit & KnotMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge