Algemeen

Acrylnagels | Mijn ervaring

15 oktober 2015

IMG_20151007_085445

Afgelopen week vertelde ik dat ik mijn nagels erg lelijk vond. Daarom had ik ook een afspraak gemaakt bij de nagelstyliste. Gek genoeg vond ik het toch wel spannend, maar ik ben wel blij dat ik het heb gedaan. Ik vertel je vandaag mijn ervaring!

Kleurtjes kiezen
Toen ik bij de nagelstyliste binnen kwam zorgde ze voor een lekker kopje thee en vertelde ze wat over haar bedrijf. Daar was ik namelijk wel benieuwd naar. Ik vind het altijd leuk om met mede-ondernemers te kletsen over hun onderneming. Daar een tijdje over gekletst kreeg ik een hoop kleurstalen in mijn handen. Oja, daar had ik nog even niet aan gedacht.
In eerste instantie wilde ik gaan voor een French Manicure. Maar eenmaal daar, met de vele kleurtjes voor mijn neus, begon ik natuurlijk weer te twijfelen. Uiteindelijk werd het dan toch een French Manicure met een parelmoer wit randje en een glittersteentje op mijn ringvingers.

nails_4

Lange zit
Het was tijd om te beginnen en maakte eerst mijn nagels schoon. Vervolgens kwam er een verlengstuk op mijn nagels, waardoor ik even ‘heksennagels’ had. Maar deze werden later ingekort op mijn gewenste lengte. Ik wilde graag korte nagels, want met mijn werk is dat een stuk handiger. Typen met lange nagels vind ik zo onhandig. Plus, het past ook niet bij me. Maar dat terzijde, haha!
Vervolgens ging de eerste laag erop en daarna het witte parelmoerrandje en nog een laagje. Wauw, het zag er al veel belovend uit! “Het is nog lang niet klaar hoor” zei de nagelstyliste. Uiteindelijk was ze na dikke 2,5 uur klaar. Ik had nooit gedacht dat dat zo’n lange zit zou zijn.

Blij blij
Ondanks die lange zit ben ik blij dat ik nu acrylnagels heb. Ik heb wel het voornemen om het nu dan ook bij te gaan houden en ze dus ook mooi te houden. Ik denk ook dat ik al weet wat ik de eerst volgende keer wil. Ik denk dat ik ga voor een taupe kleur met, waarschijnlijk op mijn ringvingers, iets van een figuurtje of steentje.

Only registered users can comment.

  1. Ik heb het een keertje laten doen en was toen ook helemaal verliefd! Ik heb echt kinderhandjes met bijpassende nageltjes, dus dat was een beetje een uitdaging en piel-werk. Nu gebruik ik altijd de nagellak setjes van the gel (Essence) en daarmee zijn mijn nagels ook netjes. Al vind ik acryl wel mooier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge