Blog

AANMELDEN GASTBLOG | Blog waar jij het meest trots op bent

19 januari 2018

Het is alweer even geleden dat ik gastartikelen toe liet op mijn blog en het begon weer een beetje te kriebelen. Ik heb er ook even over nagedacht wat ik precies wilde. Één ding waar ik meteen over uit was, was dat ik weer blogs in het zonnetje wilde gaan zetten. Niet alleen voor hun, maar ik vind het ook erg leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken. Wil je meer weten over deze aankomende gastartikelen of jezelf aanmelden? Lees dan snel verder!

Wat houdt dit gastartikel in?

Dit gastartikel wordt samengesteld door middel van een vragenlijst die je toegestuurd krijgt, wanneer je je aanmeld hiervoor. Hierin staan een aantal vragen over het artikel waar jij het meest trots op bent en je mag een andere blog ook even in het zonnetje zetten.

Op welke dagen worden deze artikelen geplaatst?

Het plan is om de artikelen in te plannen op een zondag. Waarom? Zondag is vaak een rustige dag dat iedereen even lekker wat wilt lezen. Een uitgelezen dag om dus ook nieuwe blogs te ontdekken als je het mij vraagt. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen zal het elke 2 weken een artikel worden geplaatst, maar mogelijk bij veel aanmeldingen ook elke week.

IK WIL MEEDOEN!

Super leuk als je besluit mee te doen. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Meld je aan via dit onderstaande formulier en ik mail je zo snel mogelijk de vragenlijst toe.

INSCHRIJVING IS (TIJDELIJK) GESLOTEN

Wegens jullie grote enthousiasme stroomt mijn mailbox momenteel over en heb ik moeten besluiten (tijdelijk) de aanmeldingen hiervoor te sluiten. Hou mijn Twitter in de gaten, hier zal ik laten weten of en wanneer de inschrijving weer open gaat!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge