Persoonlijk

7x wat ik wil doen in de lente!

6 april 2018

sunglass

Bron

Whoehoe! De lente komt er aan! Ik zal niet de eerste zijn die dat al heeft gehoord. Ik word er in elk geval mega blij van en begin al gelijk plannen te maken. Ik ben nu eenmaal een mens die van mooi weer houd en zodra het zonnetje maar eventjes lekker schijnt, kun je mij in de tuin vinden. Maar dat zijn natuurlijk niet de enige plannen die ik heb. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de plannen die ik heb gemaakt.

 • Het is heel saai, maar wel nodig: de ramen lappen aan de buitenkant. Tot nog toe vertikte ik het vanwege het slechte en koude weer. Maar nu het zonnetje zich weer laat zien, krijg ik ook de kriebels om even die ramen te gaan lappen.
 • Heel veel op de motor! Misschien ook niet zo verrassend, maar hopelijk gaat dit wel lukken dit jaar. Vorig jaar viel het weer een beetje tegen en stond de motor meer stil dan gewenst.
 • De eerste bbq van 2018! Wij hebben nog niet gebarbecued, maar hopelijk komt daar snel verandering in. Ik vind dat altijd zo gezellig!
 • Nieuwe wandelroute met (en voor) Budgie ontdekken. Ik ken de buurt hier best goed, maar ik loop gek genoeg bijna altijd hetzelfde rondje. Tijd om weer eens een nieuwe route te ontdekken!

 • Lekker genieten in de tuin! Ook al benoemde ik het hier boven in de inleiding al een beetje, maar het mag gewoon niet ontbreken in deze lijst. Ik wil heerlijk genieten in de tuin, in de zon. Daar kijk ik zo naar uit! Afgelopen dinsdag kon ik al eventjes genieten van het zonnetje in de tuin.
 • Het is al heel erg lang geleden dat ik eens op een terrasje een drankje heb gedaan. Dit staat erg hoog op mijn lijstje. Ik heb het ook echt gemist. Hopelijk is het daar ook snel weer voor!
 • Ik verlang er naar om lekker zonder jas (liefst in een t-shirt) naar buiten te kunnen. Zo fijn om de warme zonnestralen op mijn huid te voelen. <3

Q: Wat wil jij heel graag gaan doen deze lente?

Only registered users can comment.

 1. Er staan hier wat planten die volgens mij staan te springen om eindelijk buiten te staan (ook wegens ruimtegebrek) dus dat hoop ik vooral te doen in de lente: tuinieren. En een terrasje met een colaatje staat op mijn todo-lijst!
  Sushy onlangs geplaatst…conciërge op kantoorMy Profile

 2. Toevallig gister avond op het terras gezeten en vandaag met korte mouwen een wandeling gemaakt. Zo fijn! Hopelijk ben jij dit weekend ook lekker buiten geweest!

 3. Fijn lijstje! Ik wil zitkussens voor onze loungebank, het enige wat nog ontbreekt in ons zithoekje, verder is het helemaal lenteklaar. En ik wil eigenlijk nog naar een schaapskooi, maar heb er helaas nog geen in de buurt gevonden.
  Jenn onlangs geplaatst…Het is Digitale Detox WeekMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge