Tag

TAG: 5 Reasons to smile

22 oktober 2014

5reasonstag

Ik had deze tag al een aantal keer voorbij zien komen. En werd ook nog eens getagt door twee super leuke bloggers. Namelijk Saskia en Veronica! Ik vind het echt super leuk dat ze mij getagt hebben en daarom ga ik dan nu ook maar (eindelijk, he he) deze tag invullen!

puntje Familie

Hoe cliché dit ook is, familie is heel belangrijk. Op hen kun je bouwen. Ik heb een hechte familie, zeker aan mijn vaders kant is het hecht. We zien elkaar, vooral in de zomer maanden, regelmatig. Zomers gaan we regelmatig bij elkaar bbq-en. Erg gezellig.

2014-06-25 16.33.10

puntjeVriendje

Iets meer dan een jaar geleden had ik niet gedacht dat ik zou samenwonen. Als iemand dat tegen mij gezegd had, had ik diegene waarschijnlijk uitgelachen. Maar nu wonen we toch echt samen en hebben we ruim een jaar een relatie. Hij maakt mij weer blij als ik verdrietig ben, staat me bij als ik het moeilijk heb, maar ik kan ook met hem lachen, lekker gek doen en ook niet heel onbelangrijk: bij hem kan ik mezelf zijn. Ik hou echt van hem. <3

puntje

Bloggen

Bloggen maakt mij zo blij! Ik vind het zo leuk. En het is op dit moment echt mijn aller grootste hobby. Ja, zelfs nog groter dan fotografie. Niet gedacht dat iets daar nog overheen kon gaan. Maar ik kan hiermee zoveel meer. En fotograferen doe ik natuurlijk voor mijn blog ook. Dus eigenlijk voeg ik twee mooie hobby’s gewoon samen! Perfecte match als je het mij vraagt!

puntjeMijn Ouders

Deze twee lieve mensen verdienen echt een apart puntje. Want wat zijn deze mensen bijzonder. Ook al laat ik dat veel te weinig merken. Ze hebben zoveel voor mij gedaan. En dat doen ze nog steeds. Ze staan altijd voor mij klaar en zullen door het vuur gaan voor me. Ik ben blij dat ik hun als ouders heb! 🙂

Dierendag1

puntjeMijn huisdieren

Wie ligt er naast me wanneer ik ziek ben? Mijn lieve knuffelige, pluizige hondje. Altijd. En hij past zich helemaal aan mij aan. En wie hupst er lekker over het balkon en door de woonkamer? Mijn lieve fluffy konijntje. En dan heb ik ook nog een leuke kleine knagert, mijn hamster, waar ik vaak om moet lachen.

 

Deze 5 dingen zijn echt heel erg belangrijk voor me en houden mij op de been.

Ik weet dat je bij deze tag andere mensen moet taggen. Maar aangezien ik vrij laat ben met deze tag in te vullen, hebben de meeste bloggers die ik volg deze al ingevuld (Het voelt echt alsof ik mega achterloop in blogland). Dus lieve lezers en lezeressen, ik ga niet taggen. Maar mocht je nog niet getagt zijn, dan mag je deze tag natuurlijk wel overnemen 🙂

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge